Wie zijn wij,

Laat ik eerst maar zeggen wie of wat we niet zijn

We zijn geen gediplomeerde instructeurs , geen professionals en zeer zeker geen wildcrossers.

Maar wie zijn we dan wel?

Hele gewone mensen met een geweldige hobby , die naar ons inziens in een hokje is geplaatst is waar het een negatieve bijsmaak heeft gekregen. Wij willen daar wat aan doen door te laten zien dat het allroad rijden gewoon een geweldig leuke bezigheid is waar iedereen aan mee kan doen zonder dat je de ralley motor , of de ervaring van een dakar rijder moet hebben of dat we overlast veroorzaken bij andere recreanten.

 

Wij zijn dus zelf ook allroad rijders in hart en nieren en willen dat op een positieve manier uitdragen en onze opgedane kennis en ervaring delen met anderen die net zo van hun motor genieten als wij doen.

 

,waar we vroeger met 2 teams opereerden is dat terug gebracht naar 1 team waar we altijd met een gids en sluitrijder werken.

Duidelijk is dat de gids de lokale kennis heeft waar we leuk kunnen rijden maar de rol van de sluitrijder is minstens zo belangrijk , die ziet hoe iedereen rijd , en kan daarom tips geven om je rijstijl te optimaliseren

Gids en sluitrijder staan via een modern communicati systeem met elkaar in verbinding en daarom zal de groep niet ''uit elkaar vallen''

 

Allroad motor rijden is gewoon super leuk om te doen en wij kunnen helpen om jou over

de drempel te helpen om dit zelf te ontdekken.

 

We geven dus geen cursus , maar rijden gewoon hele leuke ritten waarbij we onderweg wel stil

staan om onze ervaring op bepaalde vlakken aan jullie door te geven , wat tips en trucs te geven

en wat oefeningetjes doen (mocht daar behoefte aan zijn)